Skip to main content

Bellen is oplossen!

By 7 april 2020mei 1st, 2020Uncategorized

Onze beroepsvereniging, de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) heeft na de uitbraak van het Covid-19 (Corona) virus, een campagne gelanceerd genaamd “Bellen is oplossen”.

Door het coronavirus kunnen mensen hun baan kwijtraken en kunnen ondernemers in de problemen komen door het weggevallen van inkomsten. Dat vergroot de kans groot dat zij in de financiƫle problemen terechtkomen. Door bovenstaande campagne willen we mensen stimuleren om op tijd te bellen met de gerechtsdeurwaarder wanneer zij van hem of haar een brief ontvangen over een onbetaalde rekening. Deurwaarders zijn er namelijk ook om te helpen bij het voorkomen van nieuwe schulden. Door de situatie samen te bespreken helpen wij het probleem op te lossen!

Kijk voor meer informatie op www.bellenisoplossen.nl