Skip to main content

 

Mensen die bij het tankstation hun auto vol tanken om vervolgens weg te rijden zonder te betalen. Het komt in Nederland jaarlijks duizenden keren voor tot grote ergernis van de pomphouder die na de diefstal met een forse schadepost blijft zitten. Maar er kan iets tegen worden gedaan. Zo staan gerechtsdeurwaarders Van der Vleuten & Van Hooff sinds jaar en dag pomphouders bij die de dupe zijn van brandstofdiefstal.

Jaarlijks worden honderden pomphouders in ons land geconfronteerd met de minder leuke kanten van het vak: een bezoeker die z’n auto volgooit met brandstof om er vervolgens zonder te betalen vandoor te gaan.

De kostenpost wat betreft brandstofdiefstal loopt jaarlijks in de miljoenen euro’s en helaas is de schade voor de pomphouder zelf. Wat kunnen zij
naast de installatie van goede camerasystemen doen om niet met onbetaalde tankbeurten te blijven zitten? “Er kan veel worden gedaan. Sterker nog: het grootste deel van de brandstofdiefstallen die wij behandelen, wordt uiteindelijk gewoon betaald”. Wij werken al jaren samen met tankstationondernemers om brandstofdieven alsnog tot betaling te laten overgaan.

TZB Incasso
Om onze expertise en specialisatie te benadrukken hebben wij onze ambtelijke mogelijkheden en daadkracht als gerechtsdeurwaarder samengevoegd met de herkenbaarheid van een incassospecialist op het gebied van brandstofdiefstal in ons handelsmerk; TZB Incasso

Maatwerk
In goed overleg met onze opdrachtgevers bepalen wij de benadering van de schuldenaar. Dit doen we met beleid, met een oplossing op maat en met strategieën die perfect passen bij jouw situatie. Zelfs als een minnelijke oplossing geen resultaat oplevert, weten wij niet van wijken. Indien nodig nemen wij ook juridische stappen om de schade van de brandstofdiefstal te incasseren. Juist door die brede aanpak boeken wij goede resultaten. Niet alleen incasseren wij de schade, maar van onze inzet en actie gaat ook een preventieve werking uit.

Wij gaan door waar anderen stoppen!

Meer informatie:
Bent u geïnteresseerd in onze aanpak, dan komen wij graag bij je langs.

TZB Incasso  |  Van der Vleuten & Van Hooff Gerechtsdeurwaarders
Sluisplein 61, 1975 AG  IJmuiden
Tel.: (0255) 740010
E-mail: info@tzbincasso.nl 
www.tzbincasso.nl  

download hier ons doorrijdersformulier