Skip to main content

In deze ongekende en zeer onzekere tijden waarin we allemaal onze weg moeten vinden, worden overal maatregelen getroffen om het Covid 19 (Corona) virus te beteugelen.

De gezondheid van werknemers, klanten en relaties, staat wat ons betreft op de eerste plaats. Net als iedereen in Nederland passen ook wij onze werkzaamheden aan.

Weliswaar is onze directe bereikbaarheid hierdoor momenteel misschien wat minder, onze dienstverlening blijft wel gewoon doorgaan.

Uit voorzorg om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken, werken een aantal van onze medewerkers inmiddels vanuit huis en een deel werkt verspreid op de kantoren.
Ook zijn onze kantoren momenteel slechts beperkt toegankelijk voor bezoekers.

Onze gerechtsdeurwaarders blijven gewoon hun werk doen, zij het met enige aanpassingen. Uiteraard houden zij zich daarbij aan de richtlijnen van het RIVM en de KBvG en houden zij gepaste afstand van de betrokkene.

Hoewel de rechtbanken gesloten zijn kunnen dagvaardingen gewoon worden uitgebracht en aangebracht. Het kan wel zijn dat zaken worden uitgesteld, hier zullen wij u dan uiteraard van op de hoogte houden.

Heeft u een verzoek van ons ontvangen om een schuld te betalen en lukt dat niet binnen de gestelde termijn. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en deel uw financiƫle situatie met ons zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Wij blijven ons, ook in deze moeilijke tijden, inzetten om de gezamenlijke problemen op te lossen.
Heeft u vragen over onze werkzaamheden of dienstverlening? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon of telefonisch via 0255-515712

Wij wensen u en uw dierbaren persoonlijk een goede gezondheid en veiligheid toe in deze ongekende tijd.