Skip to main content

Schuldenwijzer

By 18 oktober 2019oktober 25th, 2019Uncategorized

Op vrijdag 18 oktober 2019 heeft de lancering van Schuldenwijzer plaatsgevonden. Schuldenwijzer is een nieuw platform waar burgers met schulden in één overzicht alle actuele informatie vinden over hun schulden. Op dit moment zijn dat de schulden waarvoor beslag is gelegd op bijvoorbeeld een uitkering of loon. Binnen afzienbare tijd is dat een totaaloverzicht van alle schulden. Niet alleen de burger maar ook zijn schuldhulpverlener kan dan via Schuldenwijzer inzicht krijgen in de totale schuldsituatie van een schuldenaar, waarmee de schuldhulpverlening efficiënter kan worden verleend. Dat creëert rust voor de schuldenaar en voorkomt verhogende kosten van incasso.

Kortom: Schuldenwijzer is een concrete stap in het terugdringen van schuldenproblematiek!

Via KBVG.nl