Skip to main content

Startersdag Schagen 12 november

By 6 november 2018Uncategorized

Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Rabobank Kop van Noord-Holland, de gemeenten Schagen, Den Helder, Hollands Kroon, Texel en Interpolis op maandag 12 november een gratis startersdag bij het Regius College te Schagen. De inspirerende avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriƫnterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot ongeveer drie jaar oud en de succesvolle start-ups die een volgende stap willen maken.

Het programma bestaat uit plenaire kennisdeling, een startersmarkt om vragen te stellen, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie.

Van der Vleuten & van Hooff gerechtsdeurwaarders & incasso is als kennispartner aanwezig om (startende) ondernemers alles te vertellen over debiteurenbeheer, incasso en juridische zaken. Andere aanwezige kennispartners zijn Rabobank Kop van Noord-Holland, Notaris Verhoeks, Omnyacc Den Helder en vele vele anderen.

Het evenement begint om 17:30 en zal duren tot ongeveer 21:30. Kijk voor het hele programma op de website van Starterdagen.com.