Skip to main content

Geslaagde SAIL Den Helder actie Van der Vleuten & Van Hooff

By 27 juli 2017augustus 29th, 2017Uncategorized

Wij waren zeer verrast door de response op onze “SAIL Den Helder 2017” actie. Uit de vele opdrachten die wij tussen 8 en 15 juni jl. hebben mogen ontvangen hebben wij 5 relaties gelukkig gemaakt met een rondvaart op SAIL Den Helder en het Marsdiep. De weersomstandigheden waren atypisch voor landrotten maar dat mocht de pret niet drukken. Wij willen onze gasten bedanken voor hun aanwezigheid en gezelligheid op de Iris. Voor ons is dit voor herhaling vatbaar.

Vab der vleuten en van hooff logo

De vestiging in Den Helder gaat verhuizen.
Met ingang van 1 januari 2023 is ons nieuwe adres aldaar:

Bernhardplein 75, 1781 HK Den Helder
Het postadres, telefoon- en faxnummers blijven ongewijzigd.