Skip to main content

“Van der Vleuten & Van Hooff legde direct de vinger op de zere plek en hielpen ons sneller en adequater om de wanbetalers op te sporen en aan te zetten tot betalen.
De werkwijze van Van der  Vleuten & Van Hooff heeft geleid tot een 2x zo hoog rendement over deze anders afgeschreven posten.”

– Tankstation Zwart, Amsterdam
Jochen van der Voort

In de media is de ophef over doorrijders sterk verminderd maar dat maakt de overlast en schade voor u niet kleiner. Wij helpen u graag met het verhogen van het rendement over deze vorderingen!

De incassospecialisten van Van der Vleuten & van Hooff bijten zich helemaal vast in uw debiteur. Of het nu gaat om een doorrijder of iemand die een schuldbekentenis heeft getekend. Wij zetten echt alles op alles om de vordering alsnog te incasseren. Daar waar vele stoppen, blijven wij doorgaan.

Zou u gewoon eens willen kennismaken met onze daadkracht? Onder verwijzing naar de voucher die u heeft ontvangen op de BOVAG jaarbijeenkomst  behandelen wij 3 incasso-vorderingen voor u helemaal gratis. Via onderstaand  formulier kunt u direct uw vordering bij ons indienen. 

Daarnaast is de betreffende voucher ook nog eens € 195,00 waard indien u met ons een incasso samenwerkingsovereenkomst afsluit. Normaal betaalt u € 195,00 per jaar voor deze overeenkomst. Door gebruik te maken van deze voucher krijgt u het eerste jaar volledig gratis. Hiermee krijgt u nooit een onverwachte nota achteraf. Wel zo duidelijk!

Van der  Vleuten & van Hooff Gerechtsdeurwaarders en Incasso; Partner in Business van de BOVAG. 

  Gegevens opdrachtgever

  Bedrijfsnaam

  Voornaam (voluit)

  Achternaam *

  Contactpersoon *
  Dhr.Mevr.

  Adres

  Postcode

  Plaats

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bankrekeningnummer (IBAN)

  Kamer van Koophandel nummer

  Rechtsvorm

  Bent u BTW-plichtig
  JaNee

  Gehanteerd rentepercentage
  Wettelijke renteAnders:

   

  Vordering

  Hoofdsom
  (incl. BTW indien van toepassing)

  Factuurnummer(s) en data
  (svp bijvoegen)

  Data van herinneren en in gebreke stellen
  (svp bijvoegen)

  Indien van toepassing een exemplaar van uw algemene voorwaarden bijvoegen.
  Graag alle stukken aangaande deze zaak toevoegen (contract/opdrachtbevestiging/overeenkomst, chatgeschiedenis en andere vormen van communicatie). Elk detail aangaande de wederpartij kan van belang zijn (vermogen of bezittingen).

  Documenten
  [dropfiles your-dropfiles limit:10mb filetypes:docx|doc|xls|xlsx|txt|rtf|png|jpg|pdf min:0 max:10]