Skip to main content

Of het nu gaat om een openstaande nota of om een uitbehandelde incassoportefeuille, iedereen wil er altijd zeker van zijn dat het maximale uit uw vorderingen is gehaald. Dat kan bij Van der Vleuten & Van Hooff. Wij bieden u met herincasso het specialistische incassotraject waarbij nog een keer alles op alles wordt gezet om uw oninbaar geachte vorderingen betaald te krijgen, en dat kan zelfs zonder kostenrisico!

Van der Vleuten & Van Hooff heeft zich gespecialiseerd in vorderingen die al eerder zijn behandeld, maar die geen resultaat hebben opgeleverd. Door onze dienstverlening krijgt u alsnog openstaande vorderingen betaald. Dit levert u extra inkomsten op over vorderingen die als oninbaar zijn afgeschreven.

Door een vernieuwende kijk op de zaken doen onze herincasso specialisten een maximale inspanning om de vordering alsnog geïncasseerd te krijgen. Herincasso is bij uitstek geschikt voor vorderingen met een vonnis. Maar ook uw vorderingen zonder vonnis kunnen wij moeiteloos behandelen. Zelfs vorderingen die in het verleden slechts deels zijn geïncasseerd, kunt u aanbieden voor herincasso.

Wij inventariseren graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Hoe werkt het:

Herincasso is een bewezen succesvolle dienst volgens een aantal efficiënte stappen

1. Grondig verhaal onderzoek:

Onze herincasso specialisten starten een uitgebreid onderzoek in onze databases en informatiebronnen waarmee we veel nieuwe informatie en verhaalsmogelijkheden achterhalen van uw debiteur.

2 Actie:

Vervolgens zetten wij onze gerechtsdeurwaarders in met expertise op het gebied van specialistisch incasseren. Zij zijn uitstekend in staat om uw debiteuren, ook in lastige situaties, toch nog tot betaling te bewegen.

3. Bewaken:

Onze dossierbehandelaars bewaken uw dossiers en zorgen dat de debiteur zijn afspraken nakomt. Wanneer vrijwillige betaling uitblijft, volgt onmiddellijk beslag op het aanwezige inkomen en vermogen. Uiteraard wordt daarbij telkens het meest efficiënte beslagmiddel gekozen.

4. Opbrengsten:

Herincasso draait om extra opbrengsten voor u! Wij vinden het logisch dat wanneer wij niets incasseren, u nooit weer met kosten wordt geconfronteerd. U heeft immers uw verlies al eens genomen. Herincasso wordt volledig op basis van no-cure-no-pay uitgevoerd.

Heeft u vragen of wilt u herincasso op uw vorderingen, neemt u dan contact met ons op.