Skip to main content

Arno van der Vleuten

Sinds 1990 is Arno van der Vleuten werkzaam in de deurwaarderij. Na de afronding van zijn opleiding aan de Universiteit Utrecht in 2001 ging hij als toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder aan de slag op een middelgroot kantoor in Haarlem.

Arno heeft veel ervaring opgedaan met gerechtelijke procedures en conservatoire beslagen. In 2006 is hij benoemd tot gerechtsdeurwaarder in IJmuiden om samen met Dennis van Hooff een eigen kantoor op te starten. Door de vestiging in IJmuiden, en later in Den Helder, is er bij Van der Vleuten & Van Hooff Gerechtsdeurwaarders & Incasso een specialisatie ontstaan voor scheepsbeslagen.

Arno is al jarenlang actief binnen de beroepsorganisatie. Hij heeft zitting genomen in de ledenraad van de Koninklijke Beroepsvereniging van Gerechtsdeurwaarders
(KBvG) en is betrokken geweest bij diverse commissies. Tevens heeft hij zich op bestuurlijk niveau bewezen als vicevoorzitter van de ledenraad van de KBvG en als voorzitter van een landelijk samenwerkingsverband van gerechtsdeurwaarders.

In zijn vrije tijd is hij voorzitter van een basketbalvereniging, kijkt hij graag bij zijn zoon die deze sport ook beoefend en bij zijn dochter die hockeyt.

T: 0255 – 51 57 12
F: 0255 – 51 27 09
E: a.vandervleuten@vdv-vh.nl

Direct Contact
Voor vragen kunt u ons direct bereiken op

0255 – 51 57 12

U kunt ook gebruik maken van ons online spreekuur.

Stel direct uw vraag