Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Yuridis

By 29 juni 2018 december 17th, 2018 Uncategorized

Van der Vleuten & van Hooff is de samenwerking met Yuridis aangegaan. Yuridis is een nieuw initiatief van OmniLegal en de Nederlandse Belangenvereniging voor Gerechtsdeurwaarders. Het is de missie van Yuridis om incasso- en deurwaardersdiensten voor een brede groep toegankelijker en makkelijker te maken. Dit voor mensen die waarschijnlijk niet dagelijks met onbetaalde facturen of een (dreigend) juridisch conflict te maken hebben. Yuridis helpt met heldere adviezen, toegankelijke service, digitale oplossingen en transparante dienstverlening.

Yuridis is 7 dagen per week bereikbaar en biedt handige tools op het gebied van incasso en juridische oplossingen. Neemt u eens een kijkje op yuridis.nl.